JOM JOIN :D

Views

Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!

4/15/2012 10:46:00 AM
Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Oke , kite straight to the point.Actually nabila ada buat satu blog khas untuk letakkan senarai blog-blog yang rajin update.Di dalam blog itu , ada tiga kategori yang masih kosong.. iaitu blogger cun , blogger kacak dan blogger budak tomei.Oleh itu nabila nak bagi peluang kat korang untuk mengisi nya.berminat? baca lebih lanjut...



Syaratnya 
1.Follow blog nabila (http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/)
2.Buat entri , letak banner dan link kan ke entri ini semula
3.Tag 2-3 orang rakan korang dan mereka mesti diberitahu
4.Publish entri korang
5.Penting! letakkan link entri korang bersama kategori bloglist yang korang nak.Pilih satu sahaja! 
6.Must click here and here :>

Cun : untuk perempuan
Kacak : untuk lelaki
Budak Tomei : untuk lelaki dan perempuan yang bawah 15tahun.hek3

tujuan nabila buat blog tu adalah sebab nak senangkan korang carik link untuk blogwalking nanti.dan senangkan nabila untuk cari link jugak!

Tarikh Tutup masih belum difikirkan , sama ada lambat atau cepat.kalau taknak ketinggalan.join cepat k?
Link Blog Korang Akan Diupdate di http://tempatblogwalkingnabila.blogspot.com/

TAG NAME :-
LOVEEYRAXOXO
MIZ LYA
VI CANTIK

#SAYA NAK MASUK KATEGORI BLOGLIST BUDAK TOMEI :D

5 ♥SUARA MENGILAI♥:

  1. comelnye blog ain
    ade burung & rame2 terbang(^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee, cantik kee ? hee, mane adoo :D

      Delete
  2. tengs sbb sudi join!
    blog awak dah tersenarai. rajin2 la blogwalking lagi!

    ReplyDelete