Saya tidak JELOUS :(

Views
Assalamualaikum Peepsss *muka resah hati gelisah* Tiba tiba gelisah semacam nie kenapa ? Saya pun tidak tahu . Come on lah Ayin , jangan macam nie lagi . Kenapa dengan saya ? Entah lah . Saya serabut sebab fikirkan mereka . Saya JELOUS . Jelous pasal orang lain sebok bercinta tapi saya , STUDY ! Study lagi penting lah dari bercinta . Bercinta nie kadang kadang bukan menguntungkan pun kan . Tapi saya suka bila tengok orang lain bercinta sangat comel comel . Eh , abaikan entri saya kali nie sebab tidak penting sangat pun . Assalamualaikum :)

6 ♥SUARA MENGILAI♥:

  1. As Salam,

    Hai, just nak bgtau yg awak menang GA Shot Glass from Australia tuh..boleh x bg details utk proses courier barang..tq..;D

    http://livinglifesoul.blogspot.com/2012/04/give-away-shot-glass-australia-winner.html

    ReplyDelete
  2. Jemput Join GA Ni :) 200++ Hadiah Telah Disediakan Khas Untuk Pemenang ^_^
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  3. jom join http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    ReplyDelete
  4. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  5. Тут:) лучшие индивидуалки Москвы Мальчики пишите на vip_katyunya@mail.ru перезвоню сама

    ReplyDelete